Over ons

Ons Kantoor

Van Kemenade Advies B.V. is een klein bedrijf. Wij hebben ongeveer 500 relaties waarvan het merendeel totaalrelaties. We hebben bewust gekozen om een klein compact kantoor te zijn. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt werken. Onze klant kiest bewust voor ons. Wij bieden altijd maatwerk op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening en indien nodig schakelen wij de hulp van specialisten in, mocht u een zeer specifieke kwestie hebben.

Aangezien wij geen productieverplichting hebben naar banken of verzekeraars is ons advies altijd 100% onafhankelijk! U bent onze opdrachtgever en niet de verzekeringsmaatschappijen of banken. Dit is de kracht van ons kantoor, ontdek het zelf.

Het voordeel is voor u: een uitgebreide vergelijking op maat waarbij daadwerkelijk alle mogelijkheden op een rij zijn gezet, gevormd volgens uw wensen. Dat is de kracht van ons kantoor ontdek het zelf!

Onze financiële adviseur

Onze Financieel adviseur John van Kemenade, zit al vanaf 1987 in de financiële wereld, en is in 2003 zijn eigen onafhankelijke advieskantoor begonnen.

Door zijn jarenlange ervaring kunnen onze klanten een substantieel voordeel behalen.

John is vooral gespecialiseerd in hypotheken, maar geeft u ook advies in verzekeringen, vermogensopbouw en pensioen. Wij streven tenslotte naar een totaalrelatie.